Hiško napisal/-a:Francoska ministrica za zdravstvo Nora Berra svetuje brezdomcem, naj v teh najbolj mrzlih dnevih ostanejo doma.
na pir jo pelem če upa jt vn zdle:D
Hiško napisal/-a:Francoska ministrica za zdravstvo Nora Berra svetuje brezdomcem, naj v teh najbolj mrzlih dnevih ostanejo doma.

![zeppelin [smilie=zeppelin.gif]](./images/smilies/zeppelin.gif)

Cox napisal/-a:Na valjih al z ritjo zmerjeno?

Fleko napisal/-a:Cox napisal/-a:Na valjih al z ritjo zmerjeno?
VTEC se mu prej pržge
Ker imam danes žal neke težave z računalnikom, se bolj pozno javim in se temu primerno opravičujem!
Ni pa prepozno za zahvalo Prezlu za zelo prijetno spisan prispevek, ki pač zrcali ves naš trud - vseh skupaj, ki nam je do tega našega leposlovja -, da se tudi na forumu skušamo medsebojno tipkati na vsem najlažji in najbolj optimalen način pisanja - torej z uporabo čimbolj pravilnega naćina pisanja. Ob tem je kakopak pomembno tudi samo izrazoslovje, ki pač poudarja posameznikovo dojemanje soforumašev in spoštovanja do njih/nas, kar mnogokrat kar pogrešam in kar je v bistvu nekje nenapisano pravilo in bonton, v končnem smislu.
Če se osredotočim na ta naša prijetna vozila -res jih je lepo zgolj držati v takšni kondiciji, kot praviš, Prezl, ker drugega niti ne zahtevajo. Pozna se pač dovršenost avtomobila, ki mu že samo redna tehnična in vizualna skrb daje praktučno vse - vožnja z njim je potem lahko le užitek.
Tako res upam, da se enkrat vseeno spoznava; izmenjava izkušenj in novih pogledov mi nikoli ni bila tuja!Tvoj zapis se nadljuje s stavkom tvojega prijatelja o smiselnosti predelave že tovarniško, OEM popolnega vozila - da, tudi sam sem enakega mnenja, kot ti in prijatelj, ampak je izjemno zanimivo vseeno pogledati vsaj styling, morda tudi tuning, ki je narejen z obilico dobrega okusa in krepkega podstata tehničnega znanja - zato, da je stvar na res visoki ravni. Zato gre tudi verjeti besedam takšnih zanesenjakov, da tovrstna predelava potem nekako niti nima prave, realne cene. In zato ti tudi Vally ali pa FitipalDDi recimo, ki ju omenjaš, ne bosta ničesar štela v slabo.
In za sklep - "Detroitke" že nestrpno čakajo pod ponjavo v garaži na tiste dni, ko bodo spet smele na GTI-ja! \:D/ So res edine prave, kar mnogi dobro vedo. Vsaj zame.
Hvala torej še 1x za, po daljšem času, prijetno branje, ki ga je lepo prebrati večkrat.
Temu, kot je videti, pritrjujeo tudi Hajs, pa Grega77 in lastnik Dvojčka666 - TDI.
Lep pozdrav ekipi!
High777

Tine napisal/-a:Ni mi jasno zakaj zahajate na / spremljate forume ki niso po vaših kvalitativnih standardih. Škoda časa, nebi rajši vaše avte šraufali?

jinx82 napisal/-a:Tine napisal/-a:Ni mi jasno zakaj zahajate na / spremljate forume ki niso po vaših kvalitativnih standardih. Škoda časa, nebi rajši vaše avte šraufali?
Word, bitch!
jinx82 napisal/-a:Kdo je ta 'number of the heaven'?
no_name napisal/-a:jinx82 napisal/-a:Kdo je ta 'number of the heaven'?
Zihr je GTI fahrer s DSG menjalnikom...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov