GUŽVA ( 07 - 24 h )

Brez cenzure ... Za pogovore, ki ne spadajo nikamor drugam

OdgovorNapisal/-a $küll dne So Jan 19, 2008 3:08 pm

2.5 bencinar
Uporabniški avatar
$küll
Tabornik

Kraj: Kolombanburg
Avto: Audi urquatro 1981, Audi coupe GT 1982

OdgovorNapisal/-a frcac dne So Jan 19, 2008 3:16 pm

Ja jurtz no, en smajli je prej, pa enga ti dam še tukej... :D

Dejno :lol:

Ne, ni dizl. Becinski šestak.

Lp, Sašo
Uporabniški avatar
frcac
Propeler fahrer

Kraj: Godovič
Avto: BMW pa še en BMW

OdgovorNapisal/-a Jurtz dne So Jan 19, 2008 3:21 pm

če te smem prašat, zakaj menjava?
čudi me to, da preden greš v nakup vse ful preštudiraš in preveriš, pol ko avto kupiš in uporablaš, ga ful hvališ, potem pa hitro sledi menjava. (pa da ne boš tega spet vzel kot napad al pa jebanje, tud če se mogoče čudno sliši - resno me zanima)

pa nej te tuki še javno povabm, da nam pokažeš mal te tvoje propelerčke. nalimaj mal slik, povej kej o njih. magar u galerijo, al pa v krčmo, glede na to de niso lih projekti. če smo prežvel cabbyjevo alfo, pa cilindrovo integralko bomo tud kašnga bavarca :) pa ne se počutit tak odrinjenega, tud če te mal zajebavamo :D
Uporabniški avatar
Jurtz
Stalni uporabnik

Avto: '08 Golf GTI, '02 Polo Gr. A

OdgovorNapisal/-a besho dne So Jan 19, 2008 4:37 pm

če lahko ponudim mali odgovor namesto saleta,in predvidevam da vam bo isto odgovoril...je odgovor tak:
na spomlad kupi sale bmw 330 smg bencina coupe ima neki okoli 110k km...
zimsko obdobje sale pogleda na števec neki čez 150k km..znači tip nardi fuuulll in še malo čez kilometrov v zelo malem cajtu.in on tak avto da zadrži pri sebi 2 leti bi imel avto dosti preveč kilometrov za prodajo..je tako..???
on pa vam bo to bol strokovno obrazložiu..... :D
KER NIMAM DENARJA ZA VINJETO SE VOZIM Z JAHTO..
Uporabniški avatar
besho
Honda sucks

Kraj: KOPER
Avto: Audi A3 s-line,vw Golf mk2 GTI

OdgovorNapisal/-a frcac dne So Jan 19, 2008 4:49 pm

Ma, prjatle je treba jebat če ne te pozabjo... pravjo :)

Hec. Zakaj menjava? Predvsem tu igra dosti ogromno vožnje, če seštejem lani in predlani pridem na cca. 140 tisoč km. Petka je pri "magičnih" 180k km enostavno morala it, tale 330Ci pa jih je obrnil 140 jurjev.

Slika

Sicer sem mislil da bo šel naprej spomlad / poleti, ko taka šminka avti ratajo spet in, ampak enostavno sem dobil zanj odlično ponudbo. Če pogledaš da si avto, kupil, naredi na njem servis, kupil nov komplet gum, prevozil slabih 30tisoč km skoraj brez izgube - srečno kekec. Pri teh kilometrih moram pač na avto gledat kot orodje.

Avto mi je dokazal da tudi "veliki" bencinarji niso požeruhi in da zna biti avtomatski menjalnik pesmica za vozit.

Dobesedno sem prišel domov in rekel - fak fak, brez avta bom čez teden, nekaj je treba. Obrnil naokoli svašta, med drugim tudi V GTi in A3 sportback 3.2, leona cupro,... pa sem se na koncu zaradi razmeroma ugodne ponudbe odločil da kupim tole.

Slika

325i z novim šeststopenjskim avtomatikom in solidno opremo (športni sedeži, delno usnje, športno podvozje, 17tke, tempomat, boljši radio, multifunkcija, bixenon, pranje, ...). Prvi vtis je pričakovan, navdušen še pa še - avto je izredno tih, za vožnjo kot vožnjo udoben ampak zaradi M podvozja precej trd, je pa na cesti izredno nevtralen in pri pretiravanju nič podkrmarjen, ampak se vse zgodi lepo lepo počasi in kontrolirano.

Slika

Iskal sem svašta, v bistvu so bili pogoji - ne štiri cilindre, če se le da ne dizel, zaželjen avtomatik, malce dinamičnejši avto (tu passat gladko odleti, pa ne zaradi pogona, tudi če tisto zadaj da avtu svoj čar), obvezni športni sedeži, ne turbo, torej klasičen zaug motor s sprejemljivo porabo... v bistvu zelo splošni kriteriji, ki pa so mi zelo zožali iskanje.

Plus vidim tudi v temu da je nov, z vsemi garancijami, lepo se je usest v avto z nič kilometri. No, upam da je za ene dve do tri leta mir.

Za pir pa velja, Sašo :)
Uporabniški avatar
frcac
Propeler fahrer

OdgovorNapisal/-a CABBY dne So Jan 19, 2008 5:25 pm

Ma taku ti bom rekel, Bode Miller se je danes peljal namesto po snegu kar po zaščitni ograji na kateri je pisalo Quattro, pa je komentator rekel da je to odlična reklama za Audi. Ma Bode trenutno v smuku raztura.

Kar se pa avta tiče je pa odličen. Škoda je samo to, da je izguba vrednosti na novem avtu tako velika.

Aja pa v blokado ga tudi kdaj stisni, od 1 do 6 prestave, da se bo pajčevina v cilindrih skurila. :lol:
A guy told me one time:" Don't let yourself get attached to anything you're not willing to walk out on in 30 seconds flat if you feel a heat around the corner."
Uporabniški avatar
CABBY
Vulvo

Kraj: Celje - pravo srce Slovenije
Avto: Alte Mercedes mit 4 ventil technik

OdgovorNapisal/-a sašo dne So Jan 19, 2008 5:39 pm

.."imenjak" bravo..imaš "jajca" in si zvest bencincu - škoda k to niso "krogi" ampak ebiga....če ni prevelika skrivnost, daj še ceno povej....
P.S meni se " nudi " ta: http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1685467
..."nesramno" dobra cena (33.000 e(7500 popusta)) samo, je le en grenak priokus, če bi po 13 letih z audi/vvw -ja prešaltal, razmišljat sem pa le malo začel, sploh ker mi nova štirica nekak ne "sede" (niti po ceni, niti izgledu) -pa še "šparanje" 100 na uro se vidi na vsakem koraku, da o ceni dod. opreme ne govorim...

Srečno vožnjo (tako spodaj kot zgoraj)
Uporabniški avatar
sašo
Stalni uporabnik

Kraj: Brežice
Avto: AUDI

OdgovorNapisal/-a frcac dne So Jan 19, 2008 6:39 pm

V bistu je tako da če bi avto danes naročal bi ga plačal cca. 11 jurjev več kot sem dal zanj - leto se je naokoli vlačil po salonih, je pa zdaj ko je prvič na cesti letnik 08. Kupoval sem ga dolgo časa oziroma štartal na kupeja, pa kakor je hudič seksi mu zelo trpi uporabnost. Res je tudi, da sem izpogajal odlično ceno (to pa je šlo zaradi vsesplošne dizlmanije, bencinci ne gredo tako hudo v promet oz. tisti ki gredo gredo po naročilu). V bistvu je tako kot da bi plačal osnovno 325i brez popolnoma ničesar in vso opremo od menjalnika naprej dobil zastonj. Tako da me za izgubo vrednosti ne skrbi preveč, če avto zadržim dobri dve leti bo kar OK. Ceno držijo še pa še, moj rdeči kupe letnik 02 s 140k km je šel naprej za slabih 20 tisočakov. Velik plus je pa dvoletno nerganje ki se ji reče neomejena garancija - škripa to, ne dela uno, pa imajo da sam skačejo :)

Če pa hodiš naokrog Makome pa poišči po domače rečeno Plazota, oz. Andreja - mlajši gospod, pomaga še pa še. Če se ti ne mudi grozno ti bo definitivno našel željeni avto. Točno to 320d M tech sem gledal tudi sam, moti me relativno slaba opremljenost in še star 164km motor, je pa M paket prav sexi, predvsem pa če primerjam 320d in mojo ex e39 525d na cesti... po papirjih sta motorja v moči in navoru identična, a petka da precej več od sebe. Malo sem bil razočaran, je pa res da je avto tako kompakten in odlično izdelan da ne da občutka hitrosti, samo ko pogledaš dol na cifre so že kar lepo pokonc. Poglej premium selection 325d na AA - 3.0d motor z nekaj manj kot 200km, šest cilindrov (ampak žal nobenega avtomatika) - res varčna raketa z dobrim zvokom. Mislim da imajo tri, vse tam nekje okrog 10k km z enoletno neomejeno garancijo, cene pa tja v 33k.

Kot že rečeno, v igri je bil tudi A3 sportback 3.2 quattro, pa mi pri teh audijih ne potegne notranjost in vsi strašijo s stroški za vzdrževanje, Golfa V R32 sem tudi že peljal na sprehod, optika špica, leži super, pelje se izredno trotlzihr, zvok je adijo pamet, poraba pa žal temu primerna. Ni mi šlo pod dobrih 11... Za kakšnega Tiguana sem še malo premlad, Iroc ki počasi pride je kar se praktičnosti tiče tam tam nekje s kupejem, nova štirka je pa sicer všečna, a se mi ni čisto posmejala. Z mojo 330tko sem se naokoli vozil s povprečno hitrostjo okrog 70 na uro kar je kar lepa mešana tekoča vožnja pa je bil krepko pod devet, tale novi bo pa še za odtenek varčnejši - tako da me tu poraba ne skrbi.

Še sreča da je to krčma...

Lp, Sašo
Uporabniški avatar
frcac
Propeler fahrer

OdgovorNapisal/-a frcac dne So Jan 19, 2008 9:59 pm

Evoga, okvirji tablic so že dol

Slika

Slika

Slika

To je to... za en cajt.

Lp, Sašo
Uporabniški avatar
frcac
Propeler fahrer

OdgovorNapisal/-a $küll dne So Jan 19, 2008 10:27 pm

ma ja v fotošopu je vsak avto hud. dej raje realne slike...

ccc...

evo brez fotošopa je tak:

Slika
Uporabniški avatar
$küll
Tabornik

OdgovorNapisal/-a Davor80 dne Po Jan 21, 2008 9:34 pm

[smilie=zeppelin.gif]
nc ne vem pa še to nism zihr
Slika
Uporabniški avatar
Davor80
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana
Avto: fiat tipo :-(

OdgovorNapisal/-a $küll dne Po Jan 21, 2008 10:02 pm

si šu po lajtnge?
Uporabniški avatar
$küll
Tabornik

OdgovorNapisal/-a bajzl dne Po Jan 21, 2008 10:07 pm

en dan sm vidu k si daju tablice gor pred hišo :lol:
Uporabniški avatar
bajzl
Stalni uporabnik

Kraj: Črni Vrh nad Idrijo

OdgovorNapisal/-a super98 dne Po Jan 21, 2008 11:03 pm

sašo, samo da si srečen

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
TJUNING PA TO...
Uporabniški avatar
super98
Mirko

Avto: Golf II G60, MB W123 coupe

OdgovorNapisal/-a frcac dne To Jan 22, 2008 12:49 pm

Fino dela, se ne morem prtožvat :)

Lp, Sašo
Uporabniški avatar
frcac
Propeler fahrer

OdgovorNapisal/-a $küll dne To Jan 22, 2008 1:15 pm

frcac napisal/-a:Fino dela, se ne morem prtožvat :)

Lp, Sašo

a ta?

Slika
Uporabniški avatar
$küll
Tabornik

OdgovorNapisal/-a besho dne To Jan 22, 2008 1:58 pm

Sküll napisal/-a:
frcac napisal/-a:Fino dela, se ne morem prtožvat :)

Lp, Sašo

a ta?

Slika

ej moj rok si tud ti ena mona, se mi zdi odkadar si registrirau avto ti touče sperma v glavo,....
p.s.: to je bmw serije 5...
KER NIMAM DENARJA ZA VINJETO SE VOZIM Z JAHTO..
Uporabniški avatar
besho
Honda sucks

Kraj: KOPER
Avto: Audi A3 s-line,vw Golf mk2 GTI

OdgovorNapisal/-a $küll dne To Jan 22, 2008 4:16 pm

evoga na, od kar si na bolniški se folk ne sme več niti zajebavat. hitler!!!
ti bom zlomu desno roko!!!
Uporabniški avatar
$küll
Tabornik

OdgovorNapisal/-a Goti dne So Jan 26, 2008 10:40 pm

Pečem pecivo in sem sam na forumu. Kje ste pa vsi ostali? Mam božjo aktovko glih načeto ... Ostali ne pridete gor?
Uporabniški avatar
Goti
Šverca božje aktovke

Kraj: Ljubljana/Prevalje
Avto: Tolsti šved - xc90

OdgovorNapisal/-a samurai dne So Jan 26, 2008 11:11 pm

Goti napisal/-a:Pečem pecivo in sem sam na forumu. Kje ste pa vsi ostali? Mam božjo aktovko glih načeto ... Ostali ne pridete gor?

...jebeš aktovko, povej kej več o pecivu :lol:
ak hočeš vozit porsche-a, plati ga!!!!!!!! nemoj kukat kako je skup! nije on skup nego se nema para pa najlakše je kukat! a zapravo možeš vozit i stojadina i porše ti ne treba da bi živio...
Uporabniški avatar
samurai
Udarni sogovornik

Kraj: Celje
Avto: corrado

OdgovorNapisal/-a Goti dne So Jan 26, 2008 11:23 pm

Čokoladne škatle Žerarja de Lonca! Z rumom in kokosom ...

(Kulinarični obzornik Žerarja de Lonca je odslej moja kulinarična rubrika v reviji Hopla, včeraj je bil not moj recept za brancina v pečici ...)
Uporabniški avatar
Goti
Šverca božje aktovke

OdgovorNapisal/-a Davor80 dne So Jan 26, 2008 11:24 pm

si jo že spil Goti?Jst mam svojo tud načeto in se čudim kje so vsi
PS:spet kadim,karakter pa tak
Slika
Uporabniški avatar
Davor80
Stalni uporabnik

Avto: fiat tipo :-(

OdgovorNapisal/-a Goti dne So Jan 26, 2008 11:28 pm

Šele prvi cilinder je šel ... drugi pa je na poti ;)
Uporabniški avatar
Goti
Šverca božje aktovke

OdgovorNapisal/-a samurai dne So Jan 26, 2008 11:50 pm

Davor80 napisal/-a:si jo že spil Goti?Jst mam svojo tud načeto in se čudim kje so vsi
PS:spet kadim,karakter pa tak

Aha, sej se mi je zdelo, samo čakal sem :lol: , pa tako na veliko si prekrižal tisto škatlico tobaka, ko sem prilepil sliko - evo bog te je kaznoval - dej si še enega prižgi, pa kavico skuhaj :lol: :lol:
ak hočeš vozit porsche-a, plati ga!!!!!!!! nemoj kukat kako je skup! nije on skup nego se nema para pa najlakše je kukat! a zapravo možeš vozit i stojadina i porše ti ne treba da bi živio...
Uporabniški avatar
samurai
Udarni sogovornik

Kraj: Celje
Avto: corrado

OdgovorNapisal/-a Davor80 dne So Jan 26, 2008 11:59 pm

:lol:
Slika
Uporabniški avatar
Davor80
Stalni uporabnik