Pi*da, vsako leto si rečem, letos pa grem spet v Ilirsko na GHD. Ĺ˝e dve leti zapored sem zgrešil termin, letos sem si ga na listek napisal in prilepil na monitor in potem me "nekdo" pokliče, če imam čas spolirati avto in jst butnem ko iz topa, seveda za vikend ni problem in potem šok, pi*da sem spet nekomu nekaj obljubil in ravno na ta vikend ko je GHD v Ilirski. Ja jebi ga, obljuba je obljuba in jst sem dans trpel ko kristus

... seveda nekateri brezbožniki imajo časa na pretek, zato pridejo k meni v službo in se igrajo z mojim fotkičem, a ne CABBY

Pokličem lastnika avtomobila, da naj ga pride v Celje iskati, ker da bo dež, jst sem pa hotel oddati lep in zglancan avtomobil. Pa se premislim in na hitro, da bi ušel dežju, štartam v Savinjsko. Seveda me je dež dobil in zmočil avto, pa ga doma na hitro operem, ker bo vsak čas prišel ponj. Vreme je zdržalo, ampak samo tako dolgo, da sem obrisal zadnje sledi pranja in potem se spet usuje

, seveda je v istem trenutku prišel tudi lastnik tegale lepotca, pa vendar sem ga "razdužil" mokrega. On tam zgoraj me danes ni imel rad, pa tako sem se trudil

Avtomobila nisem hotel slikati mokrega, bo lastnik dodal slike ko ga obriše

ak hočeš vozit porsche-a, plati ga!!!!!!!! nemoj kukat kako je skup! nije on skup nego se nema para pa najlakše je kukat! a zapravo možeš vozit i stojadina i porše ti ne treba da bi živio...