20 let že spremljam formulo ena, pa v vsem tem času še nisem videl, da bi se kasnejši svetovni prvak peljal tako usrano, kot se je danes lewis. Pa naj reče kdo da je tu bilo vse čisto - glock ima pred vetel-om (ki je bil v tem trenutku na 5 mestu) 3s prednosti v zadnjem ovinku od koder je samo še rahel vzpon do ciljne črte, katero pa glock prevozi z 6 sekundami zaostanka za lewisom. Kje je bil danes kralj dežja (kao lewis), da ga je vetel tako scat peljal. Res me ni prepričal film bruce allmighty kjer je vlogo boga igral črnc, ampak od danes naprej sem resno začel dvomiti, da je pa bog morda pa res črn. Jst sem že skakal po stanovanju in prepeval brazilsko himno, ter se smejal neumnim mclarnovcem le kaj za hudiča se pa oni veselijo, nakar prikaže vrstni red in jst ...................... zdejle bom iz jeze spil najmanj 6pack, jutri imam pregled pri zdravniku in sem mislil zaključiti bolniško, ampak sem skoraj prepričan, da bom še cel teden doma ........... utapljal žalost ............... sočustvoval z masso ................ preklinjal lewisa (še bolj glocka) ................. in sam sebe prepričeval da je bog še vedno dolgobradi belec in ne negro ............ verjetno bom ob vsem tem pozabil, da me rama sploh boli

.
ps No, nekaj pa je treba priznati in to z veseljem priznam: lewis je danes postal 3Ă svetovni prvak: prvič, zadnjič in nikoli več

ak hočeš vozit porsche-a, plati ga!!!!!!!! nemoj kukat kako je skup! nije on skup nego se nema para pa najlakše je kukat! a zapravo možeš vozit i stojadina i porše ti ne treba da bi živio...