fuck prvič sem šel preživet novo leto v LJ in mi je še zdaj bad .. da vam povem zgodbico..šli smo 18 ptujčanov v LJ kao preživet novo leto,imeli smo dvojna stanovanja doli..do noviga leta še vse lepo in prav..potem sem se znažrl čistega jegra tak da sem zginil od svoje množice kolegov..okej nevem kje sem lutal.. vmes med tem so me napadli neki žabarji,nevem točno zakaj se je šlo..ampak nekje tukaj sem potem zgubil tel..tak da nisem mogel javit kolegom kje sem..potem sem imel nekaj urni black out mojih možgan..zjutraj ob 6.00 sem se začel zavedat kaj se dogaja..stal sem ob neki steni..čelo razbito pa koleno krvavo,snežilo ko kurba,pot sem začel nadaljevat do železniške (zelooooo dolgo poooooot),ker sem tak vedel da nebom najdo kolegov..ob 8.40 mi je šel vlak..do te sem spal ko klošar na železniški..potem sem na vlaku spal do doma ptuj..potem za nagrado sem še lahko šel iz ptujske železnice peš domov 5 km..doma sem zvedel da so me kolegi iskali po celi LJ v bolnišnici policijski postaji itd..jaz pa bil že vmes na poti domov..tak da srečno novo leto tudi vam..