Pri sosedu je začel podirati obcestne odsevnike, potem se je z vso širino njegovega avtomobila peljal čez dovoz, ki pelje k meni, čez cesto dol in po travniku do koruze, čez dva polja koruze in tretjo polje buč nazaj na eno lokalno cesto in adijo. Vsa fortuna je bila v tem, da sem jst samo pol minute prej peljal iz našega dovoza na cesto, ker sem se vračal v Celje (približno ob 22.30 uri). Tisti, ki ste že bili pri meni veste kako imam speljan dovoz, za ostale pa naj povem, če bi v trenutku, ko je model začel "plesati" jst peljal ven, bi me zadel točno v levo prednje kolo (slučajno sem ravno tisti dan pripeljal vzvratno na dvorišče, kar se zgodi dvakrat, morda trikrat na leto), oziroma, če bi se na cesto vključeval vzvratno (kakor po navadi tudi počnem) bi me zadel s sredino njegovega avtomobila točno v moje zadnje desno platišče (čisti bulls eye

). Danes sem malo pofotkal
... dol s ceste ...
... čez travnik ...
... skozi polje koruze in to po najdaljši možni poti - skoraj po diagonali

...
.. še pogled nazaj - naravnost je hiša mojih staršev ...
... pa še čez tretje polje, ki je nasajeno z bučami ...
.. lep prehod je naredil (to je ravno eno polje koruze) ...
... hmmm, čudna sled ...
V koruzi sem našel "radkapo" na kateri pa ni bilo znaka proizvajalca, pač pa samo na zadnji strani napis made in taiwan
Hvala Fortuni
lp
ak hočeš vozit porsche-a, plati ga!!!!!!!! nemoj kukat kako je skup! nije on skup nego se nema para pa najlakše je kukat! a zapravo možeš vozit i stojadina i porše ti ne treba da bi živio...