Izvolite

![auto [smilie=auto.gif]](./images/smilies/auto.gif)

BureK napisal/-a:res pa, da bo turbo lag j**al na racelandu![]()
![]()

čare napisal/-a:Ma jaz sploh ne bi neki kompliciral.V eno res lepo dvojko z vso možno opremo bi pahnil 110 konjskega TDI-ja mogoče bi ga še mal čipal pa bi se vozil z malo porabo ko lord.
Mogoče še eno glupo pitanje.Zakaj noben ne spravi na TDI-ja G-ladra??

super98 napisal/-a:
Kaj nam še ostane Mk2 VR6?? Aka “fatnose”??

super98 napisal/-a:motor se dobesedno poigrava s tistimi 950kg avta. Mk6 pomoje ostane zadaj tudi pri medpospeševanju od 100 do 200km/h. kako to zgleda...100km/h, 4. prestava, dobrih 3000 na obratomeru. poln gas, šus v zic od momenta in potem drži in drži do dobrih 5k, šaltaš v peto, pohodiš in se zgodba ponovi. 200km/h je res šala mala. vse se je pa dogajalo od šentviškega tunela do izvoza za podutik. max hitrost okoli 210. neverjetno gre ta stara kanta...
.........................
![biggrin [smilie=biggrin.gif]](./images/smilies/biggrin.gif)

Jurtz napisal/-a:hja, lih kar plug and play ni tale zadeva z 1.8t ane.
Jurtz napisal/-a:moja izbira za "racing" dvojko bi bil defintivno en napiljen ABF.
NA al pa neč.
BureK napisal/-a:sem prebral prvo tole temo in šele potem danijevo temo med projekte tako da tole gor ko sem pisal sem imel v mislih, da bo X-hair montiral motor v svojga golfa.
BureK napisal/-a: X se fura non stop okoli pa na raceland gre rade volje in pri njemu bi se pomoje bolj pokazal problem servisiranja ladra.
BureK napisal/-a: res pa,
da bo turbo lag j**al na racelandu![]()
![]()
CABBY napisal/-a:A si ga že kej meril kolk rabi od 100 - 200 ??
Za primerjavo 120 - 200 v 5 prestavi cca. 18 sekund..............tolk ma moj Volvo.

pocesnkII napisal/-a:moj ma od 100 -120 recmo sekundo
od 0-100,120 je pa druga pesem
![blink [smilie=blink.gif]](./images/smilies/blink.gif)

super98 napisal/-a:no ko sem ga zaklenil ob prihodu v garažo se je pa verjetno zlomilo kladivce v kljuki, tako da ne morem več odpret voznikovih vrat![]()
in še dobro, da ne morem odpret niti sovoznikovih vrat, ker sem parkiral tik ob steno. aja pa tudi prtljažnika ne morem odpret ker sem ga tudi narikvercal do tazadnje stene v garaži. to bo zdaj projekt prit v avto
![]()
a razbijem happich-a da pridem not?? hahahhah... pol pa reč kej bi rekel nekdo
![zeppelin [smilie=zeppelin.gif]](./images/smilies/zeppelin.gif)

Jurtz napisal/-a:ma dej, koga briga 100-200. dirkanje po ravnih avtocestah je za softiče. važno je kako hitr si do 100-120. fun is not a straight line.
CABBY napisal/-a:
Nč bat Jurtz, nisem še za v staro šaro.........sam bojevnikov, ki bi ob 1-ih zjutraj bili pripravljeni štartat iz Celja v Ljubljano in ki bi seveda upali staviti ni več. Kurc pa dirka, brez stave.![]()
![]()
Tisti, ki verjame vase in v svoje sposobnosti bo pa ja dal tistih 100-200 EUR na mizo pa tankal zmagovalcu avto na koncu.................če ne je brezveze.

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov