dules napisal/-a:tastari , ja avto so šli max 120 po avtocesti

no_name napisal/-a:Ni kle vprašanje trdnosti; to pač recimo da je OK.
Ampak vrednost centrov. Zame taki nimajo "nobene" vrednosti, originalni pa.
Če bi na svojega basal 5x112 feltne bi mu pesta vzel dol in naprešal gor 5x100 pesta, ki bi jim predhodno zvrtal še 5x112 navoje gor pa še skoz disk.
Pa maš na avtu potem 5x100 in 5x112 vzorc, pa ostanejo feltne cele pa še izbor feltn se ti poveča.
Ampak to je samo moje skromno mišlenje...

![shit [smilie=shit.gif]](./images/smilies/shit.gif)

če Dani to tak narei bolse ko tovarna nea zaj tu nekaj....Jurtz napisal/-a:medtem ko žaganje in ožanje preme je pa ok, ane?
![biggrin [smilie=biggrin.gif]](./images/smilies/biggrin.gif)

RobMayth napisal/-a:če Dani to tak narei bolse ko tovarna nea zaj tu nekaj....Jurtz napisal/-a:medtem ko žaganje in ožanje preme je pa ok, ane?
kdo gre stavit kak dolgo rabi da bojo slike na LPP?

Goti napisal/-a:Ja, točno, brez lukenj, zraven pa set vrtalnih nastavkov in šablon za domačo pormašino, da si narediš sam, kar ti paše.

itak da ne bo problem, ker si bo oni mislo "glej kaki revez, Fiata mora vozit, itak ga ze to dovolj tepe, naj mu bo, revezu"čare napisal/-a:Bom jaz nesu slike na LPP ni panike,pa še povedal jim bom da nimam homologiranih distančnikov pa xenona,saj me poznajo ne bo problema.
![biggrin [smilie=biggrin.gif]](./images/smilies/biggrin.gif)

RobMayth napisal/-a:itak da ne bo problem, ker si bo oni mislo "glej kaki revez, Fiata mora vozit, itak ga ze to dovolj tepe, naj mu bo, revezu"čare napisal/-a:Bom jaz nesu slike na LPP ni panike,pa še povedal jim bom da nimam homologiranih distančnikov pa xenona,saj me poznajo ne bo problema.

RobMayth napisal/-a:itak da ne bo problem, ker si bo oni mislo "glej kaki revez, Fiata mora vozit, itak ga ze to dovolj tepe, naj mu bo, revezu"čare napisal/-a:Bom jaz nesu slike na LPP ni panike,pa še povedal jim bom da nimam homologiranih distančnikov pa xenona,saj me poznajo ne bo problema.
jinx82 napisal/-a:Goti napisal/-a:Ja, točno, brez lukenj, zraven pa set vrtalnih nastavkov in šablon za domačo pormašino, da si narediš sam, kar ti paše.
Bi vrtali na uno ročno mašino brez štroma

pocesnkII napisal/-a:varno ne varno, mi smo naredl za GHD avto z navrtanimi feltnami, pa je blo vse BP.

Fleko napisal/-a:pocesnkII napisal/-a:varno ne varno, mi smo naredl za GHD avto z navrtanimi feltnami, pa je blo vse BP.
Kje so ble pa vrtane

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov