hitipočasi napisal/-a:...Edit: Ko sm to gledu kk odteguje šravfe na dvigalki, sm se spomnu štorije izpred ene pou leta, ki bi tud lahko kmau bla v tej temi. Šlo se je pa za menjavo sprednjega levega kolesnega ležaja. Pač js lepo odšpanam kolo in tist šravf na sredini, pa dvignem in pol do konca vzamm stran, normalno pa prej nism mogu tistga z notranje strani, ker je šravf prijel, sem se vsedel na tla in eno nogo vtaknu pod avto. In pol ko sm vleku ključ, se je avto zazibu pa normalno se zasipu na mojo nogo. Lp
he he
Podobno se je zgodilo kolegu, mu pade avto na roko, se "dere" ko zmešan, me kliče in kliče, jaz pa na telefonu z ...
Se je tko "dru", da sm mogu ene 150m od hiše, da sem se lohk kolker tolik normalno pogovarju...
Ko pridem nazaj čez ene dobre pol urce in ga vprašam kaj je, so pa prve besede, ki mi jih je reku: "pizda, dej mi čike, pol se loh greš pa naprej pravhat..."
![zeppelin [smilie=zeppelin.gif]](./images/smilies/zeppelin.gif)
(je imel pa čike 10cm stran, ko se je stegnu, ravno toliko da jih ni dosegel)
The best engine in the world is the vagina.It can be started with one finger,it is self-lubricating,it takes any size piston and it changes its own oil every four weeks.
It is only a pity that the management system is so fucking temperamental.
Dr.H.O.K.