Hondi napisal/-a:je na lagerju
en spal as80 ?eprav sem mnenja da je v audijev klju? ga spravit IZREDNO težko
boljš pol meta system
Mal reklame za Hondijeve Spale,čeprav sam tolče proti

:
Dan po miklavžu je z ebaya prispel ključ (8.5 EUR),že par mesecev nazaj pa sem Petelinu speljal en lušten trak,ki si ga je prišvercal s Finske:
Takoj drugi dan na tržnico,da mi so mi naredili kopijo mojega ključa.Originala ne grem rezat.
Priročno prijemalo,ki je prvo prišlo pod roko,stisnit meča in kopijo zbrusit po originalu.Original je mnogo trši,tako da se s pilo lepo začuti,kdaj je dovolj:
Na videz je to to,kar se da narest s ključem v mojem primeru.
Ampak mi smo pionirji,bi reku Roki.
Zato nemudoma razkopljemo Spalov daljinec in nato še pazljivo odpremo
zložljiv ključ.Primerjava notranjih organov obeta mučno in delavno popoldne:
Spalu sem že odlotal nosilec baterije:
Nato liposukcija.Profesionalci se je seveda lotimo z laserjem:
Smo že bliže cilju:
Treba bo naredit tri povezave na baterijo,ko smo jih izgubili z rezanjem daljinca.Tisti štirje pini spodaj nas ne motijo,ker služijo samo za tovarniško kodiranje daljinca.Poskus vgradnje:
Zdaj pa težji del:če hočemo originalno trdoto tipk,je treba pač uporabit tiste z original daljinca.Seveda se morajo poklapati tudi funkcije tipk-zgoraj zaklep,spodaj odklep,sredina AUX funkcija.Tukaj se nam Murphy smeje v obraz:paše samo pozicija tipke za odklep,pini za zaklep so za 1 cm prenizko,pini za AUX so kar nekje ob strani,led dioda leži odžagana na robu mize........
Čas je za dva kofeta ! Če bi kadil,bi tu nedvomno pasal čik ali dva!
Kava zbistri glavo in zgladi živce,umiri roko s spajkalnikom in tako rata tole:
Za nosilec tipke za zaklep in za led diodo uporabimo pač odrezana koščka pertinaksa,ker nam funkcijsko ustrezata.Estetika.......,nikad čuo!

Bolj pomembna je funkcionalnost in to,da bo stvar vsaj par let delala bp.Tipka za aux je križno prispajkana na stare pine za zaklep,ne sme pa delovati nanje.Služijo ji samo kot nosilec.Povežemo pa jih s tipko za zaklep na ločeni plošči zgoraj.Kontakte AUX tipke pa povežemo s pini AUX ob strani ploščice.
Še povezava napajanja na obstoječe kontakte baterije:
Vsaj bateriji sta identični-CR 2032,da se ne mučimo še s tem.
Vezje podložimo s koščki pene,da lepo nalega na zgornjo ploščo in se ji prilagodi.V mehanizem za zlaganje ključa kapnemo kanček olja,s kakršnim je stara mama podmazovala šivalni stroj,da se meč zlaga bolj gladko.Ploščico tiskanega vezja temeljito očistimo morebitne maščobe in paste za spajkanje,ker nam to povzroča preboj med nogami integriranih vezij in moti signal proti anteni.
Poudariti je treba še to,da se domet takega napol custom made daljinca zmanjša iz 50m na 10m zaradi antene,ki je zaradi pomanjkanja prostora ne moremo dovolj raztegnit.Meni je to dovolj,ker itak odklepam avto šele ko sem blizu njega in ne skozi okno stanovanja.
Na koncu ohišje pazljivo zapremo,očistimo in tečemo probat k avtu.
Seveda ima ključ tudi globljo funkcijo:motor bistveno bolj vleče,ventilov zjutraj sploh ne slišiš več,tretja šoba spet opravlja svojo funkcijo,avto postane pravi magnet za poglede mimoidočih.....
Kdor ni probal,ne razume.
LP,ChromArt
V dolini tihi je motorka pela...