kr3mn1 Van den BOSCH napisal/-a:tko jest sm babi dal kosilnco da naj vrt pokosi sam si grem pa po pivo v štacuno.
![no [smilie=no.gif]](./images/smilies/no.gif)
pa kdaj se boš nauču....najprej bi jo mogu poslat po pivo v štacuno, pol naj šele vrt pokosi!
![biggrin [smilie=biggrin.gif]](./images/smilies/biggrin.gif)
kr3mn1 Van den BOSCH napisal/-a:tko jest sm babi dal kosilnco da naj vrt pokosi sam si grem pa po pivo v štacuno.
![no [smilie=no.gif]](./images/smilies/no.gif)
![biggrin [smilie=biggrin.gif]](./images/smilies/biggrin.gif)

fritz napisal/-a:ja skull, sorry je blo po pomoti.
ampak bajta ma svoj blog pa naj tam razpravlja o platiscih in stvareh okoli svojega avta. o bilo kakem presaraufavanju in predelavah pa ne bomo na favdlu javno razpravljali. zivimo v taki drzavi s takimi zakoni in to ne moremo spremenit. tudi meni dosti stvari ne pase. v kaki drugi drzavi mi pa pa kaj drugega ne bi ustrezalo.
ventilarjev se uradno za golfa ena ne da homologirat. konec debate na uradnih straneh favdla.
bajta o platiscih in tvojem avtu v tvojem blogu. sem pa napisi ce si kako podrl ali otisnil kak cilinder.
red mora bit. se ve kam kaj gre.

eugene napisal/-a:Pisal tipu z ebaya kolko me pride stat pošta do slovenije in tip odpiše:
''Jarane za Dezelu oko 20? mislim,al' u principu dogovoricemo se;-)!!!Greet.Zokk''
LOL
Jurtz napisal/-a:vaših?

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost