jinx82 napisal/-a:Bajta in ostali: Preberite prosim pazljivo tisto kar sem napisal. Nikogar ne mečem v drek, niti najmanj. Napisal sem samo sporočilo vodjam omenjenih klubov, torej samo njim in to nima kaj opravit z ostalimi uporabniki omenjenih forumov in z člani omenjenih klubov.
Tudi tam in tudi tukaj je 'nakaj' dobrih fantov in ravno zaradi tega nima pravice nihče, še najmanj pa en predsednik nekega kluba naredit to kar je naredil Kremni z našo domeno.
V Favdl smo vložili veliko časa in energije in kljub vsemu se bomo trudili tako tudi v bodoče. Nočemo bit najboljši, smo pa sigurno drugačni!

bajta napisal/-a:jinx82 napisal/-a:Bajta in ostali: Preberite prosim pazljivo tisto kar sem napisal. Nikogar ne mečem v drek, niti najmanj. Napisal sem samo sporočilo vodjam omenjenih klubov, torej samo njim in to nima kaj opravit z ostalimi uporabniki omenjenih forumov in z člani omenjenih klubov.
Tudi tam in tudi tukaj je 'nakaj' dobrih fantov in ravno zaradi tega nima pravice nihče, še najmanj pa en predsednik nekega kluba naredit to kar je naredil Kremni z našo domeno.
V Favdl smo vložili veliko časa in energije in kljub vsemu se bomo trudili tako tudi v bodoče. Nočemo bit najboljši, smo pa sigurno drugačni!
sori sam do zdaj je blo sam pljuvanje po teamvw tu gor. nism še slišu da bi kter reku da je ok. pa razne primerjave team vw z avtomobilizem.?

bajta napisal/-a:burek zakaj sem se prijavil na ta forum? ker mi recimo dost pomeni. dost folka fajnega sem spoznal prek tega. nekaj pomoči sem tudi dobil (sicer je blo bol podjebavanje u moji temi.) ampak nasploh ostalo.sm se nekaj malga naučil itd.

BureK napisal/-a:ne pa zato, da bomo kradli pametne ljudi z TA ali TVW i

wtf napisal/-a:BureK napisal/-a:ne pa zato, da bomo kradli pametne ljudi z TA ali TVW i
Ja zakaj pa potem to delate?
![]()
![]()

BureK napisal/-a:ehh...in tako je šel pogum našega WTFja. bodi pogumen do konca in povej kaj misliš. koga je fritz vabil ?

fritz pa burek mata zdej po novem svoj forum.
...a to F A V D L razpada....menda pa ja ne,bom žalosten...
P.S verjetno samo novi vetr vije.....
....mene ni....ups. sorry, piše da je pameten -to pa vsekakor nisem...
jaz sem vedno
Prebral sem navodila viewtopic.php?f=2&t=2400
Piše da ni cenzure, zakaj se moji posti brišejo?
Naj fritz pove.
fritz je povabu bivšega predsednika vac-a. amela. (meti76) na tem forumu
david je bu david:D:D:D
Meti76
mladi glavonožec

fritz napisal/-a:tokrat bom naredil izjemo in prekrsil pravilo pisanja ki se nanasa na uro.
namrec prav je da se v vlogi pinkponkzogce oglasim in razjasnim par stvari.
zanimivo, kako so eni ratali experti v obracanju besed. seveda dejstvo, da so drugi vedno krivi za vse kar je slabega, sigurno ni vzrok temu. da o oportunizmu in obracanju na stran,, kjer si lahko bolj pomemben ali glavni, ne bi.
pa o vsevednosti ,
ja O VSEVEDNOSTI,
ko vsi vse vejo in lahko sodijo in prilivajo ogenj na nepotrebne debate, tudi ne bi.
sploh so zdaj vsi pametni in eni najslabsi in stvari zaradi katerih prostovoljno sodelujemo na teh forumih,
so enostavno v eni peti al sesti vrsti. moti me zatiskanje oci pred resnico in popacevanje nepreverjenih informacij.
no pa zacnimo:fritz pa burek mata zdej po novem svoj forum.
a ja david ? a zdaj si se lotil pa se javno zalit moje ime ? poglej, malo manjka pa bom javno obelodanil vse pogovore in tvoje stose, o potvarjanju stvari, zavajajocih informacij in tako naprej. zakaj se mi ne javis na telefon ? zakaj stvari ki se ticejo mene ne razcistis z mano ?
ZAKAJ SI LASTIS DOMENO favdL.com KI JE SPORAZUMNO LAST 20-IH LJUDI ?
A SI SVOJIM PRIVRZENCEM POVEDAL, DA SI DVAKRAT GROZIL Z IZKLOPOM IN IZBRISOM FAVDLA S SERVERJA ?
david ja obrnil si se za 180 stopinj. ne bom se ukvarjal s tem kaj je temu vzrok, vendar ce ze trosis stvari okrog potrosi se malo tistih, ki te ne pokazejo v najnaj luci. ce hoces prati perilo v javnosti, ni problem. jaz sem trenutno brez greha in stvari ki lahko razjasnijo nastali polozaj so varno shranjene. ne mores jih izbrisat s serverja in jih lahko kadarkoli posljem v javnost.
verjemi david, da ti bodo obrnili hrbet se tisti, ki so ti vdani.
sedaj se naslajajo skupaj stabo, potem se bodo naslajali pa brez tebe.
fritz ima svoj forum ?
FRITZ-a BOLI KURAC ZA SVOJ FORUM. A TI SE ZMERAJ NI JASNO DA SI SAM ZAGAS VEJO NA KATERI SEDIS ?
it's just a matter of time. sem ti povedal, da je slovenija majhna in se vse izve. ne sili me v skrajnosti. prosim....a to F A V D L razpada....menda pa ja ne,bom žalosten...
P.S verjetno samo novi vetr vije.........mene ni....ups. sorry, piše da je pameten -to pa vsekakor nisem...
jaz sem vedno
saso na favdlu poisci funkcijo v profilu in si preberi vse tvoje poste, vec ali manj so vsi v tem stilu. in kako s takim postom prispevas k kvaliteti foruma ? in kaj se sploh vtikas v stvari, ki se te ne ticejo ? a ja, oprosti pozabil sem: lahko bos napisal se ene par takih postov ...Prebral sem navodila viewtopic.php?f=2&t=2400
Piše da ni cenzure, zakaj se moji posti brišejo?
zato ker trenutno ne razmislajas ampak zgolj provociras.Naj fritz pove.
ja, ti bom povedal. takoj ko poves od kod ti ta informacija. mislim, da ni treba dvakrat ugibat cigavo maslo je. in ti si takoj seveda verjel, saj si me poklical po telefonu in preveril informacijo.
ja seveda.
no, zato se tvoji posti brisejo. ker so vredni tolko kot tvoja informacija. pol p. mrzle vode. oprosti prjatu, ne ti meni z nekimi smeskoti....fritz je povabu bivšega predsednika vac-a. amela. (meti76) na tem forumu
bajta tebe sem pustil pa za posladekpa kaj si pil zegnano vodo, da si kar naenkrat tako pameten ???????????????????
glej besedo sem dal zate da si sploh lahko zacel pisat svoj blog, ki si ga lahko vsak precita in ustvari svoje mnenje.
to da si mlad razumem, ampak to da si pustis oprati mozgane... ahjej no.
pa kaj mas ti pisat o razprtijah ki so jih imeli med sabo k takrat nisi se vedel niti kako se klices ne.
kaj sele kaksen forum...
koga sem jaz povabu na forum? daj napisi se enkrat tako neumnost. lepo prosim.
sicer pa tvoja izjava :david je bu david:D:D:D
zadosti pove, tako da s tabo nimam kaj komunicirat vec. adijo bajta. se enkrat: ADIJO BAJTA.
niti to, da si mlad ti ni v opravicilo.
pa pri teh letih bi res lahko ze znal uporabljat forum, preden me klevetas.
pa preden dobis kak dopis od mojega odvetnika v zvezi z javnim blatenjem in klevetanjem, si preveri tole :Meti76
mladi glavonožec
ti je zdaj kaj bolj jasno, al si se zmeraj na zegnani vodi ?
in tako smo koncali se eno poglavje eseja "kako kompas manipulira z dolocenimi osebki in javnostjo"
david, ce se ze ne javis na telefon, pa poklici, ko bos prost in si bos lahko vzel malo casa. za pogovor.
se enkrat bom napisal: david prav vseeno mi je za razprtije na forumih in borbo za prevlado in kdo je komu kaj kdaj in kako in kdo je bil s kom prijatelj in kdo s kom ni in kdo je spet prijatelj in kaj ste imeli med sabo. samo ne klamfat neumnosti in pisat nekaj samo da je. in david, sem ti do casa povedal, da si mi stopil na zulj.
in nihce ni na nobenemu forumu pod prisilo, in da bom koga kam vabil s kakega drugega foruma,
kaj ste vsi s hruske padli ?
ma na glavo.
BOLI ME KURAC ZA VASE RAZPRTIJE. hocem samo prebrat kaj novega ob jutranji kavi.
dobro jutro AUDI-VW ENTUZIJASTI.
fritz.
ce pa se komu kaj ni jasno, mu posljem na zs tel.st.

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov