EPILOG:
ok bajta. opravicilo sprejeto. prosim, da naslednjic informacije, ki jih dobis preveris in nato lansiras v svet. da te ne bo kdaj kaj takega pokopalo. financno. danes je tudi pri nas moderno imeti hisnega odvetnika. poleg zdravnika. za psihiatra pa po zelji.
bajta ne obremenjuj se s stvarmi, ki se te ne ticejo in zgodovino. na enki te caka toooliko dela, da se spat ne bos imel cajta. sms je sel pa v javnost, ker mam poln kurac tega da se moje osebne in telefonske telefonske pogovore obrne kot se komu zdi in uporabi v izkrivljene namene.
se enkrat z amelom nimam nic in se me tudi nic ne tice. kdaj se je prijavu je razvidno v profilu - 10 marec 2008
tako da prosim da se vzdrzite kakrsnih koli namigovanj in klevetanj. v temi novinci se predstavijo se lahko predstavi prav vsak. od severnega do juznega tecaja. zelen al rmen.
tako. zdaj se bom pa dotaknil se ene zadeve, katera je kot je bilo videt tudi bila nekomu kamen spotike. se citiram:
mi bo pa, ko bo enkrat koncno vw-audi slovenska scena zdruzena. ko bodo lastniki vozil ugotovili, da smo majhni in da lahko nastopamo samo skupaj. in ko bodo stare nerazciscene zadeve razciscene med akterji, kateri se zmeraj pogrevajo stare stvari.
no pa bom malo bolj po kmecko razlozil. ocitno si eni mojo izjavo razlagajo v stilu en firer en narod. nasprotno. enkrat bi rad dozivel da bi blo nekje na enem ogromnem prostoru zbrano vse kar vw.audi slovenska scena premore.
od najstarejsega brezla do pimp suisajd audija
in bi bli eden ob drugemu postavljeni predstavitveni prostori razlicnih klubov ( s svojimi podforumi ). pa bi lahko prezivel dva lepa dneva in navezal stike z ljudmi z drugega konca slovenije ( a ne merklin), pa kaj novega zvedel pa slisal. pa eno pivo otisnil.
anglija je velika in ma vec deset klubov in forumov in vsi se druzijo na edition38 meet, pa rallye meet, pa dubforce blablabla....
a mi slovenceki imamo dva ali tri kao klube in dva ali tri forume in se koljemo med sabo za brezveze. ne, ne za brezveze, pac pa zato ker se par ljudi ne more med sabo in ima se zmeraj nerazciscene zadeve in niso sposobni prerasti in pozabiti stvari, ki za povrhu se nobenega ne zanimajo vec. poskropite se s pesticidi in naredite sami sebi uslugo. ja, malo grobo povedano, ampak zal resnicno. vprasajte se, a zaradi holokavsta ne bi smel nihce voziti hrosca ? naj zapremo vse nemske soferje ? ki zapovrh se eni izmed redkih ki obvezno ustavijo pred prehodom za pesce. da o vozniski kulturi ne bom...
upam da je dovolj razumljivo napisano, da se spet ne bo kdo obesil na kako besedo ali stavek. okusi, zelje moznosti, potrebe. vse se spreminja. nova generacija novi trendi. mislim da slovenski prostor komot prenese se najmanj dva foruma.
ampak ne na tak nacin da nekateri nekaterim mecejo polena pod noge. namesto, da bi se dogajale begunje krat x, moram brat neumnosti po forumih in trosit energijo za neumne stvari in telefonske pogovore. kaj ni ze cas, da se vzdigne glavo iz trave.
osebno sem pristas oldskool sole, in cenim originalnost. ker pa mora clovek razvijati kreativnost in ker ne moremo vsi voziti konfekcijo mi tudi predelava vozila ni tuja. ampak: brezla bi ohranil v originalu, 1200 j pa sem razzagal in zacel delati topchop. vsak ima pravico poceti s svojim avtom kar hoce in nihce nima pravice kogarkoli kritizirati.
ce pa clovek objavi javno na internetu slike svoje stvaritve mora biti pripravljen sprejeti tudi negativne odzive.
vcasih so dobronamerni. in zakaj za vraga se mora vedno najti nekdo ki cloveku v temo napise: to je za en drek in podobne zaljive izjave.
ko vidim plastiko na avtu mi gre na smeh. zakaj? ker pomislim kako bi petindvajset let nazaj za tak spojler tudi koga ubil, samo da bi prisel do njega. a je vse ostalo samo pri mokrih sanjah. in tako so leta minila in spoznanje da je original original. je le plod prehojene poti. in ko vidim krom ogledala na avtu pomislim na to, kaksen avto bo imel ta lastnik cez nekaj deset let, kam se bo obrnil, kaksen okus se mu bo oblikoval. je pac tako: eni imajo okus in nimajo soldov , eni imajo solde in nimajo okusa. in ker je avto privatna lastnina nima nobeen pravice soditi in kritizirati ne avta ne lastnika. zlonamerno.
favdl ?
v osnovi narejen in osnovan zaradi druzenja istomislecih. ljudi, ki jim je avto vec kot prevozno sredstvo. entuzijastov, ki jim novodobni tuning in blisc nic ne pomeni. oseb, ki jim avtomobili niso bili podarjeni, ki so se za vsak kos potrudili, da je tak kot mora biti. ki imajo vizijo kaksen naj bi avto na koncu bil. ki jim popoldansko saraufanje v garazi ni odvec in jim ni tuje. ki za svoje avte nimajo servisnih knjizic in garancijskih servisnih intervalov.
a je kaj narobe ce so jim ljubsi avti na katere se ne da dat 20 colskih platisc ?
ja bili so spodrsljaji, pa kaj, kdor ne dela ne gresi. v imenu favdl ekipe se za vse neljube dogodke opravicujem. mislim da ravno kaksnih zalitev na nivoju v vsem tem casu ni bilo. ker nas je vecina tukaj brezkompromisnih je vcasih bil tudi odgovor grob. vcasih prehitro, vcasih zasluzeno. prepotentni ? mislim da ne, zakaj pa naj bi mislil, da drzim boga za jajca ce imam eno staro dvojko ? ce so provokatorji dobili kar so iskali je to njihov problem in ne problem favdla. dobrodesel je bil vsak kdor je prisel, se predstavil in se ravnal po pravilh, ki pri nas veljajo. mislim da je hiter pregled foruma dovolj zgovoren in je vsakemu jasno v kako skupnost je prisel. in ce pride predstavit pet let staro boro s krom spegli in 20 colskimi alessio, mislim da je popolnoma normalno da ne more pricakovati nekih vzhicenih odzivom. kot da bi molil k alahu v ljubljanski stolnici.
tudi za naprej velja isto: trudili se bomo da bo kvaliteta foruma rastla. dobrodosel je vsa,k ki bo spostoval pravila. sodeluje lahko vsak, ki je pripravljen tudi kaj narediti in ne samo nabijat poste tja v tri dni.
RES JE CAS DA SE OBRNE NOV LIST.
porschejckov ata hvala za pomoc pri resevanju zadeve.
po zelji in ce se ti zdi primerno, lahko komot preneses ta zapis na team vw forum.
hvala za posredovanje
lp
fritz
ps.: tako. to je zadnje, da se je prekrsilo pravilo postanja v guzvi izven uradnih ur.
naslednji post, ki ne bo popravilih bo izbrisan.
pa tudi ce bo moj.